Sorting
Source
Books
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Status
available
(5)
only on-site
(3)
Branch
Biblioteka Główna. Magazyny
(2)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(3)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(3)
Author
Mikuta Beata
(2)
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Janicki Andrzej
(1)
Nowak Dorota
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Sawicka Beata
(1)
Trząskowska Monika
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Żelazna Krystyna
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Audience Group
Technolodzy żywności
(1)
Subject
AGROTURYSTYKA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
TURYSTYKA
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
PODRĘCZNIKI dla SZKÓŁ ZAWODOWYCH
(2)
Podręcznik
(1)
Domain
Chemia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Słowo kluczowe
normy
(1)
opakowanie
(1)
przetwarzanie żywności
(1)
przetwórstwo spożywcze
(1)
składniki żywności
(1)
3 results Filter
Book
In basket
Bibliografia strona 190.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 19050.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 19049.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Book
In basket
Do zawodu technik rolnik, technik ogrodnik oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum
Bibliogr. s. 299
Turystyka wiejska stanowi formę rekreacji odbywającej się na obszarach „prawdziwej wsi”. Stanowi też bodziec ekonomicznego rozwoju obszarów wiejskich. Książka poświęcona jest organizacji ruchu turystycznego na wsi, szczególnie dla młodzieży uczącej się i studiującej, oraz osób zainteresowanych agroturystyka. To kompendium wiedzy na temat turystyki i krajoznawstwa ze szczególnym uwzględnieniem turystyki wiejskiej i usług z nią związanych np. żywienie, baza noclegowa i elementy marketingu.
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.6717 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. P.6716.XX.1.4 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 7556.XX.1.4 [Czytelnia B], 7555.XX.1.4 [Czytelnia B] (2 egz.)
Book
In basket
Na okł. błędny ISBN
Bibliogr. przy rozdz
Książka przeznaczona do nauki przedmiotu na specjalizacji „Usługi hotelarsko –turystyczne” w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego i turystyki na poziomie technikum i szkoły policealnej. Przedstawia podstawowe informacje dotyczące hotelarstwa, ogólnej bazy noclegowej ,ale także obsługi ruchu turystycznego i krajoznawstwa.
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.6724 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. P.6723.XX.8 [Wypożyczalnia B], 7563.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 7562.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again