Sorting
Source
Books
(4)
Form of Work
Książki
(4)
Pliki i bazy danych
(1)
Status
available
(3)
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Magazyny
(3)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Klementowski Kazimierz
(3)
Jagusiewicz Andrzej
(1)
Werner Zbigniew T
(1)
Year
2000 - 2009
(4)
Country
Poland
(4)
Language
Polish
(4)
Subject
GASTRONOMIA
(2)
TURYSTYKA
(2)
Gastronomia
(1)
HOTELARSTWO
(1)
ŻYWIENIE ZBIOROWE
(1)
Subject: time
2001-0
(1)
Subject: place
Polska
(1)
Genre/Form
DANE STATYSTYCZNE
(2)
Dane statystyczne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
Podróże i turystyka
(1)
Słowo kluczowe
Polska
(4)
baza gastronomiczna
(4)
gastronomia
(4)
infrastruktura turystyczna
(4)
obiekt noclegowy
(4)
4 results Filter
Book
In basket
Bibliogr. s. 35.
Dane statystyczne zawarte w publikacji obejmują całą bazę żywieniową działającą w Polsce oraz placówki gastronomiczne mieszczące się w turystycznych obiektach noclegowych. Zasadnicza część analiz zawartych w tekście wykorzystuje wtórnie dane ze sprawozdawczości oraz wyniki badań systematycznie prowadzonych w ramach statystyki publicznej i gromadzonych w zbiorach GUS.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. B.1242.XX.1 [Magazyn 1] (1 egz.)
No cover
Book
CD
In basket
(Prace badawcze w turystyce)
Płyta CD zawiera wersję elektroniczną książki o sygn. B.669 XX CZYT.
Opracowanie poświęcone jest problematyce stanu bazy gastronomicznej w Polsce. Składa się z dwóch zasadniczych części. W pierwszej omówiono wielkość, strukturę rodzajową i własnościową bazy gastronomicznej oraz wielkość i strukturę rodzajową przychodów z tej działalności usługowej. W drugiej części zaprezentowano stan i strukturę rodzajową bazy gastronomicznej w turystycznych obiektach noclegowych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. CD.13 [Czytelnia B] (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Opracowanie zawiera analizę ilosciową, strukturalną i przestrzenną bazy gastronomicznej i urządzeń sportowo-rekreacyjnych funkcjonujących w turystycznych obiektach noclegowych. Wyposażenie w urządzenia pokazano także według właścicieli tych obiektów. W analizach wykorzystano dane GUS.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.1891.XX.6 [Magazyn 1] (1 egz.)
Book
In basket
(Zeszyty Statystyczne)
Książka dostępna również w wersji elektronicznej na płycie CD o sygn. CD.12.
Opracowanie poświęcone jest problematyce stanu bazy gastronomicznej w Polsce. Składa się z dwóch zasadniczych części. W pierwszej omówiono wielkość, strukturę rodzajową i własnościową bazy gastronomicznej oraz wielkość i strukturę rodzajową przychodów z tej działalności usługowej. W drugiej części zaprezentowano stan i strukturę rodzajową bazy gastronomicznej w turystycznych obiektach noclegowych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. B.669.XX.6 [Magazyn 1] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again