Sorting
Source
Books
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Status
only on-site
(2)
available
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(2)
Author
Kurpas Donata
(1)
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Siwiński Wiesław (1934- )
(1)
Sochocka Lucyna
(1)
Steciwko Andrzej (1950-2012)
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
CHOROBY PRZEWLEKŁE
(1)
DZIECKO
(1)
GASTRONOMIA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
KULTURA FIZYCZNA
(1)
Słowo kluczowe
fast food
(2)
agroturystyka
(1)
anoreksja
(1)
cukrzyca typu 1
(1)
dieta
(1)
dojrzewanie
(1)
edukacja zdrowotna
(1)
fitness
(1)
gastronomia
(1)
hokej
(1)
hotelarstwo
(1)
kultura fizyczna
(1)
moczenie nocne
(1)
nieletnie matki
(1)
otyłość dziecięca
(1)
pilot wycieczek
(1)
piłka nożna
(1)
piłka ręczna
(1)
przedsiębiorstwo turystyczne
(1)
przestrzeń turystyczna
(1)
rekreacja
(1)
rozwój zrównoważony
(1)
rynek turystyczny
(1)
siatkówka
(1)
sport
(1)
streetmovement
(1)
taniec
(1)
turystyka
(1)
turystyka kulturowa
(1)
usługi turystyczne
(1)
żywność funkcjonalna
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Bibliogr. przy pracach.
Dziecko i jego środowisko to seria wydawnicza, w której każdy z tomów poświęcony jest jakiejś grupie tematów związanych z szeroko pojętym zdrowiem dzieci – fizycznym lub psychicznym, profilaktyce zdrowotnej, a także pomocy dzieciom chorym i ich rodzinom. Autorami są zarówno lekarze, pielęgniarki, jak również pedagodzy i psycholodzy.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. P.9126.XVIII.1.5 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 10760.XVIII.1.5 [Czytelnia B] (1 egz.)
Book
In basket
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISSN 1895-1546 ; nr 8)
Bibliogr. przy pracach.
"Książka ma charakter monografii naukowej, ale zawarte w niej treści mogą być przydatne dla osób zajmujących się zarówno teorią, jak i praktyką zarządzania turystyką, rekreacją, sportem, hotelarstwem, technologią żywienia, itp. Porządkuje ona bowiem wiedzę dotyczącą aktualnych problemów współczesnej turystyki, rekreacji i sportu masowego oraz zagadnienia związane z hotelarstwem i żywieniem w świetle badań własnych przeprowadzonych przez autorów. Jednocześnie treści w niej zawarte dotyczą zarówno doświadczeń europejskich, jak i polskich wynikających z badań przeprowadzonych w ostatnich latach, dzięki czemu mogą być wykorzystane do poprawy funkcjonowania zarządzeń wynikających z ustaw o kulturze fizycznej, sporcie, turystyce i gospodarce hotelarsko-żywieniowej w warunkach globalizacji." (ze Wstępu)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 13183.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again