Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(57)
Forma i typ
Książki
(57)
Dostępność
tylko na miejscu
(53)
dostępne
(34)
wypożyczone
(3)
Placówka
Biblioteka Główna. Magazyny
(23)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(14)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(53)
Autor
Gierusz Barbara (1952- )
(5)
Bartel Teresa
(3)
Dworowska Wioletta
(3)
Jacukowicz Zofia
(3)
Suchar Marek
(3)
Zysnarska Anna
(3)
Chałupczak Jolanta
(2)
Golat Rafał
(2)
Karczewski Jerzy T
(2)
Nowakowski Bogusław
(2)
Potulska Ewa
(2)
Rączkowski Bogdan
(2)
Stec Katarzyna
(2)
Wermut Janina
(2)
Adamkiewicz-Drwiłło Hanna G
(1)
Antonowicz Paweł
(1)
Bartel Tomasz
(1)
Ciborski Piotr
(1)
Cygańska Małgorzata
(1)
Gierusz Jerzy (1952- )
(1)
Idczak Danuta
(1)
Jarugowa Alicja (1928- )
(1)
Jędrzejczak Jacek
(1)
Jędrzejewska Katarzyna
(1)
Kienzler Iwona (1956- )
(1)
Kowalak Robert
(1)
Kral Przemysław
(1)
Kreft Zbigniew
(1)
Leszczyński Zbigniew
(1)
Martyniuk Teresa (1948- )
(1)
Mazurek Grzegorz
(1)
Małkowska Danuta
(1)
Michalski Grzegorz (ekonomista)
(1)
Mikłaszewicz Paweł
(1)
Moss Teresa
(1)
Mroczkowska Renata
(1)
Orłowski Grzegorz
(1)
Patulski Andrzej
(1)
Rotkiewicz Marek
(1)
Rychlewski Krzysztof
(1)
Skowroński Roman
(1)
Sputowski Arkadiusz Jerzy
(1)
Thiem Piotr
(1)
Uzarczyk Andrzej
(1)
Werwińska Joanna
(1)
Wieczorek Jacek
(1)
Wnuk-Pel Tomasz
(1)
Wojciechowski Edward
(1)
Wojdylak-Sputowska Zofia
(1)
Zajączkowska Alicja
(1)
Zasadzka Jolanta
(1)
Zawadzka-Pąk Urszula K
(1)
Ziętkiewicz Kazimiera
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(14)
2000 - 2009
(40)
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(57)
Język
polski
(57)
Temat
RACHUNKOWOŚĆ
(9)
BHP
(4)
KADRY
(4)
PRACA
(4)
PRZEDSIĘBIORSTWO
(4)
INSTYTUCJE NONPROFIT
(3)
KSIĘGOWOŚĆ
(3)
PŁACA
(3)
RACHUNKOWOŚĆ ZARZĄDCZA
(3)
FUNDUSZE STRUKTURALNE UE
(2)
PORADNIKI
(2)
PRAWO AUTORSKIE
(2)
RATOWNICTWO MEDYCZNE
(2)
SPÓŁKI z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
(2)
ZARZĄDZANIE
(2)
BUDŻET ZADANIOWY
(1)
BUDŻETY TERENOWE
(1)
CONTROLLING
(1)
DANE OSOBOWE
(1)
ERGONOMIA
(1)
EURO (pieniądz)
(1)
FUNDUSZ SPÓJNOŚCI UE
(1)
GASTRONOMIA
(1)
GOSPODARKA KAPITALISTYCZNA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
KANCELARIA
(1)
KARIERA
(1)
KONTROLA FINANSOWA
(1)
KOSZTY
(1)
MIKROEKONOMIA
(1)
MOTYWACJA PRACY
(1)
NIEPEŁNOSPRAWNI
(1)
PIELĘGNIARSTWO
(1)
PRAWO PRACY
(1)
PRZYDATNOŚĆ ZAWODOWA
(1)
RACHUNKOWOŚĆ BUDŻETOWA
(1)
REKLAMA INTERNETOWA
(1)
RYZYKO FINANSOWE
(1)
RYZYKO ZAWODOWE
(1)
Rachunkowość
(1)
SZPITALE- organizacja
(1)
TELEPRACA
(1)
TURYSTYKA
(1)
WCZASY MŁODZIEŻOWE
(1)
WZORY UMÓW
(1)
ZARZĄDZANIE PROJEKTAMI
(1)
ZATRUDNIENIE
(1)
Gatunek
PORADNIKI
(6)
PODRĘCZNIKI
(5)
PODRĘCZNIKI dla SZKÓŁ ZAWODOWYCH
(3)
ĆWICZENIA i ZADANIA
(2)
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
(1)
SŁOWNIKI ANGIELSKO-POLSKIE
(1)
SŁOWNIKI POLSKO-ANGIELSKIE
(1)
SŁOWNIKI TERMINOLOGICZNE
(1)
ĆWICZENIA i ZADANIA dla SZKÓŁ ZAWODOWYCH
(1)
Słowo kluczowe
rachunkowość
(13)
zadania
(9)
bhp
(3)
ewidencja finansowo-księgowa
(3)
księgowość
(3)
praca
(3)
przedsiębiorstwo
(3)
rachunkowość finansowa
(3)
wynagrodzenie
(3)
zarządzanie personelem
(3)
coaching
(2)
finanse
(2)
kompetencje
(2)
koszty
(2)
mentoring
(2)
ocena pracowników
(2)
planowanie karier
(2)
prawo autorskie
(2)
płaca
(2)
rachunek kosztów
(2)
rachunkowość zarządcza
(2)
rekrutacja pracowników
(2)
samorząd terytorialny
(2)
spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
(2)
szkolenie pracowników
(2)
telepraca
(2)
Intranet
(1)
Strategiczna Karta Wyników
(1)
Unia Gospodarcza i Walutowa
(1)
aktywa
(1)
analiza wskaźnikowa
(1)
audyt
(1)
audyt finansowy
(1)
bezrobocie
(1)
budżet zadaniowy
(1)
budżetowanie
(1)
cena transferowa
(1)
controlling
(1)
cykl życia przedsiębiorstwa
(1)
czynniki biologiczne
(1)
czynniki szkodliwe
(1)
czynniki uciążliwe
(1)
dane osobowe
(1)
dowód księgowy
(1)
drgania mechaniczne
(1)
dzieci
(1)
efektywność pracy
(1)
ekstranet
(1)
euro
(1)
finanse publiczne
(1)
firma
(1)
fundacja
(1)
fundusze europejskie
(1)
gastronomia
(1)
hałas
(1)
hotelarstwo
(1)
język angielski
(1)
język polski
(1)
kariera zawodowa
(1)
kompetencje kierownicze
(1)
kompetencje pracownicze
(1)
kondycja finansowa
(1)
konflikt
(1)
kontrola
(1)
koszty pracy
(1)
mikroekonomia
(1)
mikroklimat
(1)
młodzież
(1)
ochrona danych osobowych
(1)
operacje gospodarcze
(1)
opis stanowiska pracy
(1)
organizacja
(1)
outsourcing
(1)
oświetlenie
(1)
planowanie finansowe
(1)
pole elektromagnetyczne
(1)
poradnik
(1)
praca fizyczna
(1)
prawo
(1)
prawo pracy
(1)
projekt
(1)
promieniowanie elektromagnetyczne
(1)
przychód
(1)
przywództwo
(1)
public relations
(1)
reklama internetowa
(1)
rozwój zawodowy
(1)
ryzyko finansowe
(1)
sprawozdawczość
(1)
sprawozdawczość budżetowa
(1)
sprawozdawczość finansowa
(1)
spółka
(1)
stowarzyszenie
(1)
strategia finansowa
(1)
substancja chemiczna
(1)
system okresowej oceny pracowniczej
(1)
szpital
(1)
słownik
(1)
turystyka
(1)
uczeń
(1)
57 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
(Biblioteka IPK. Zarządzanie Personelem)
Bibliogr. s. 106.
Poradnik, jako jeden z pierwszych na polskim rynku wydawniczym wskazuje, w jaki sposób wykorzystać procedurę ocen okresowych w kierowaniu personelem i w zarządzaniu organizacją. Przedstawiono w nim zasady tworzenia i funkcjonowania systemu okresowych ocen pracowników (SOOP). Omówiono także najczęściej wykorzystywane w praktyce metody ocen okresowych oraz zagadnienia związane z techniką przeprowadzenia rozmowy oceniającej. Każdy z omawianych etapów: projektowania, wdrażania systemu i administrowania systemem ocen okresowych zilustrowano przykładami konkretnych rozwiązań. Przejrzysty układ tekstu, liczne tabele i zestawienia ułatwiają korzystanie z poradnika.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 12779.IX.4.2 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Druk dwuszp.
S. tyt.: Kserowanie to kradzież praw autorskich!
Słownik (ok. 40 tysięcy haseł) zawiera hasła związane z turystyką i obsługą ruchu turystycznego, hotelarstwem, gastronomią, żeglarstwem, dziedzictwem historycznym i kulturowym Europy i świata, a ponadto, w kontekście turystyki, także transportem, prawem, medycyną i ubezpieczeniami. Z myślą o przewodnikach, pilotach wycieczek oraz rezydentach biur podróży, w słowniku zamieszczono także pojęcia z architektury, sztuk pięknych, historii sztuki, zoologii, botaniki, geografii oraz historii powszechnej. W słowniku zawarte zostały również francuskie nazwy stanowisk w gastronomii, funkcjonujące w tym języku na całym świecie, a zwłaszcza w hotelach i restauracjach wysokiej klasy. z opisami w wersji polskiej i angielskiej). Zamieszczony na końcu Suplement zawiera wykaz skrótów angielskich stosowanych w terminologii hotelarskiej i turystycznej, wykaz nazw krajów, ich mieszkańców oraz walut, przykładowe oferty hotelowe zamieszczane na stronach internetowych obiektów, jak również wykaz terminów gastronomicznych zawierający nazwy artykułów spożywczych, napojów alkoholowych i bezalkoholowych, przypraw, potraw oraz sposobów ich przygotowania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 13970.I.2 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej