Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Biblioteka Główna. Czytelnie
(2)
Autor
Chauhan Bhagirath Singh
(1)
Cliff Ann
(1)
Jabran Khawar
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Anglia
(1)
Nowy Jork (stan) (USA)
(1)
Język
angielski
(2)
Temat
Chwasty
(2)
Integrowana ochrona roślin
(1)
Rolnictwo
(1)
Rolnictwo ekologiczne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Biologia
(1)
Słowo kluczowe
weeds
(2)
agronomic control
(1)
biological control
(1)
garden
(1)
health
(1)
mechanical control
(1)
non-chemical control
(1)
small farm
(1)
vegetable dye
(1)
wildlife
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Includes bibliographical references and index.
Non-Chemical Weed Control is the first book to present an overview of plant crop protection against non-food plants using non-chemical means. Plants growing wild--particularly unwanted plants found in cultivated ground to the exclusion of the desired crop--have been treated with herbicides and chemical treatments in the past. As concern over environmental, food and consumer safety increases, research has turned to alternatives, including the use of cover crops, thermal treatments and biotechnology to reduce and eliminate unwanted plants. This book provides insight into existing and emerging alternative crop protection methods and includes lessons learned from past methodologies. As crop production resources decline while consumer concerns over safety increase, the effective control of weeds is imperative to insure the maximum possible levels of soil, sunlight and nutrients reach the crop plants.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21336.XVII.6.2 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
The Value of Weeds / Ann Cliff. - Wiltshire : The Crowood Press Ltd, 2017. - 128 stron, 25 cm.
Weeds are wild plants that have survived in the face of centuries of hostility. Many gardeners who are unfamiliar with the versatility of weeds think of them as a nuisance. They can be good, bad, dangerous, or beautiful. Above all, they are tough. This essential guide explores the virtues of good weeds, including how they can protect soil and add to soil fertility; act as companion plants in gardens; provide food for farm livestock; support wild life; provide herbal remedies for minor ailments; yield vegetable dyes; and finally, give us weed cuisine: nutritious food and drink for free.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21341.XVII.6.2 [Czytelnia C] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej