22409
Book
In basket
(Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki)
Przedmiotem podręcznika jest edukacja studentów, rozumiana jako ogół procesów dydaktyczno- wychowawczych, obejmujących kształcenie i samokształcenie, wychowanie i samowychowanie oraz wielostronnie pojmowaną działalność oświatową w dziedzinie kultury fizycznej, turystyki, hotelarstwie i gastronomii. Autorzy starali się uwzględnić dotychczasowy dorobek teoretyczny i badawczy o gastronomii, hotelarstwie, turystyce i rekreacji, a jednocześnie ukazać współczesne tendencje w obszarze nauk o kulturze fizycznej i turystyce, które niosą nowe wyzwania dla teoretycznych uogólnień.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 4837.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy pracach.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again