22062
Book
In basket
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu ISSN 1895-1456)
Książka podejmuje tematykę hotelarstwa, gastronomii, rekreacji i turystyki w procesie integracji europejskiej w kontekście szerokich związków rynkowo-konsumpcyjnych - Tematy prac opublikowane w niniejszej książce to ważne przedsięwzięcie naukowe, a także istotny element edukacyjny ze względu na potrzebę uświadamiania następujących zmian usługowych związanych z hotelarstwem, gastronomią, kulturą fizyczną, turystyką i podejmowaniu w tym zakresie racjonalnych decyzji - Przyjęta przez Autorów struktura opracowania oraz koncepcja ujęcia tematu z natury rzeczy eksponuje tematykę usług hotelarsko-gastronomicznych, turystykę w warunkach integracji europejskiej oraz czas wolny, kulturę fizyczną i rekreację Publikacja ta ma charakter studium teoretyczno-empirycznego przewidzianego dla studentów różnych uczelni oraz osób interesujących się tą problematyką.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 4490.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy ref.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again