Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Janicki Andrzej
(1)
Nowak Dorota
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Trząskowska Monika
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Technolodzy żywności
(1)
Subject
Towaroznawstwo
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Chemia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Słowo kluczowe
normy
(1)
opakowanie
(1)
przetwarzanie żywności
(1)
przetwórstwo spożywcze
(1)
składniki żywności
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Bibliografia strona 190.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 19050.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 19049.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again