Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Siwiński Wiesław (1934- )
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
GLOBALIZACJA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
KULTURA FIZYCZNA
(1)
ODPOCZYNEK
(1)
TURYSTYKA
(1)
Subject: time
2001-0
(1)
Słowo kluczowe
aerobik
(1)
agroturystyka
(1)
animacja czasu wolnego
(1)
gastronomia
(1)
golf
(1)
hokej na trawie
(1)
hotelarstwo
(1)
piłka nożna
(1)
piłka ręczna
(1)
rekreacja
(1)
sport
(1)
survival
(1)
turystyka
(1)
turystyka przyjazdowa
(1)
wegetarianizm
(1)
wychowanie fizyczne
(1)
żeglarstwo
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISSN 1895-1546 ; nr 9)
"Autorzy artykułów w niniejszej monografii opisują różnorodne typy jakości usług turystycznych, rekreacyjnych i hotelarsko-żywieniowych w oparciu o piramidę potrzeb psychologicznych człowieka. Do czynników umożliwiających walidację jakości usług zaliczyli: komfort, wygodę i reaktywność, pewność, niezawodność, zgodność, relację, aprobatę i zrozumienie, poczucie wartości, uprzejmość i akceptację, rozwój i dbałość o sprawiedliwość społeczną, innowacje i uczenie się, opisy poziomu doznań i uznanie. Uzupełnieniem takiego pojmowania jakości jest kategoria jakości oczekiwanej i doświadczanej (rzeczywistej)." (z Wprowadzenia)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 13289.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again