21979
Book
In basket
Form of Work
Genre/Form
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, którą można znaleźć w postaci rozproszonej w wielu podręcznikach z branży gastronomicznej. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki. Niniejsze opracowanie jest pozycją skierowaną do osób, które stoją u progu cyklu edukacyjnego, mającego w swym programie zagadnienia związane z gastronomią, ze szczególnym uwzględnieniem jej przejawów w hotelarstwie. Podręcznik ma na celu zaprezentować podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w świetle współczesnych tendencji.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.7271 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 8215.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 153-[160].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again