Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Autor
Dominik Piotr (technolog żywności)
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Rozwój zrównoważony
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Słowo kluczowe
gastronomia
(1)
kuchnia regionalna
(1)
street food
(1)
turystyka kulinarna
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Monografie / Akademia Finansów i Biznesu Vistula)
Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Monografia jest wynikiem wielowymiarowych badań i analiz prowadzonych w obszarze turystyki kulinarnej, gdzie starannie zgłębiamy, jak ta forma podróży może wspierać cele zrównoważonego rozwoju. Odkrywamy, że turystyka kulinarna to nie tylko eksploracja smaków i zapachów, ale także szansa na tworzenie społecznych, ekologicznych i ekonomicznych korzyści dla odwiedzanych miejsc.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 23944.XX.1.2 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 23943.XX.1.2 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej