Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(1)
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Dominik Piotr (technolog żywności)
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Gastronomia
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Rozwój zrównoważony
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Genre/Form
Praca zbiorowa
(1)
Domain
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Słowo kluczowe
gastronomia
(1)
kuchnia regionalna
(1)
street food
(1)
turystyka kulinarna
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Monografie / Akademia Finansów i Biznesu Vistula)
Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Monografia jest wynikiem wielowymiarowych badań i analiz prowadzonych w obszarze turystyki kulinarnej, gdzie starannie zgłębiamy, jak ta forma podróży może wspierać cele zrównoważonego rozwoju. Odkrywamy, że turystyka kulinarna to nie tylko eksploracja smaków i zapachów, ale także szansa na tworzenie społecznych, ekologicznych i ekonomicznych korzyści dla odwiedzanych miejsc.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 23944.XX.1.2 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 23943.XX.1.2 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again