Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Baum Karin
(1)
Biesalski Hans Konrad (1949- )
(1)
Biesalski U
(1)
Fürstenberg Ewa
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Grimm Peter
(1)
Nowitzki-Grimm Susanne
(1)
Ozimek Irena
(1)
Waigand-Brauner Melanie
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
ODŻYWIANIE
(1)
ŻYWNOŚĆ
(1)
Genre/Form
PODRĘCZNIKI
(1)
Słowo kluczowe
medycyna żywienia
(1)
składniki pokarmowe
(1)
żywienie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Na s. red. ISBN oryg.
Bibliogr. s. 383-384. Indeks.
Nauka o żywieniu człowieka jest dziedziną interdyscyplinarną, ścisle związaną z chemią, biochemią, fizjologią, anatomią i ekotrofologią. Podręczny atlas żywienia obejmuje w formie zwięzłej, ale kompletnej i przejrzystej całość, według dzisiejszego stanu wiedzy, nauki dotyczącej podstaw wiedzy o żywieniu człowieka. Tekst ilustrują liczne tabele i wykresy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 13470.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again