21979
Book
In basket
Biochemia żywności : (metody, zadania i testy) / Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra, Marta Dziuba. - Wydanie 3 poprawione i poszerzone - Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2012. - 299 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Rozwój biochemii i związany z tym napływ informacji wymuszają ciągłe doskonalenie warsztatu dydaktycznego. Podręcznik zawiera teoretyczne i praktyczne podstawy nowoczesnych metod badawczych oraz zbiór testów i zadań rachunkowych. Zamieszczone w nim zagadnienia nie wyczerpują całościowo problematyki biochemicznej, stanowią jednak przykład określonego ujęcia informacji, które mogą pomóc studentowi w kształtowaniu umiejętności analitycznego myślenia. Dla prowadzącego zajęcia podręcznik może być źródłem inspiracji do nierutynowego i problemowego ujmowania wiedzy.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.17280 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 17533.XVIII.9 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 17532.XVIII.9 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia strony 121-122.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again