22406
Book
In basket
(Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISSN 1689-7412 ; 371)
Publikacja zawiera materiały niezbędne do przeprowadzania ćwiczeń kształtujących umiejętności dokonywania oceny porównawczej jakości wybranych produktów żywnościowych: przetworów zbożowych, pieczywa, tłuszczów jadalnych, przetworów owocowych i warzywnych, cukru, wyrobów cukierniczych, miodu, mleka i mlecznych napojów fermentowanych, kawy, piwa, przetworów mięsnych i rybnych.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.18825.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 23634.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 23633.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych i norm przy rozdziałach.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again