22415
Book
In basket
(Edukacja / Difin)
Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej. Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.8732 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. P.8730.XX.8 [Wypożyczalnia B], P.8731.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 10200.XX.8 [Czytelnia B], 10201.XX.8 [Czytelnia B] (2 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: technik hotelarstwa : podręcznik (technikum, szkoła policealna).
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again