21979
Book
In basket
(Podręczniki, skypty WSHiG Poznań)
Prezentowany podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Może być też wykorzystywany w procesie dydaktycznym innych uczelni o specjalności nauczania z zakresu hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji oraz dla praktyków rozpatrywanej branży. Istotne zmiany w działalności gospodarczej, w tym również dotyczące swobody przedsiębiorstw turystycznych, wymusiły na autorach podręcznika wprowadzenie adekwatnych jego treści, a tym samym spowodowały zmianę dotychczasowego jego tytułu. Autorzy w ramach prezentowanego podręcznika szczególną uwagę zwracają, poza zagadnieniami teoretycznymi, na zagadnienia praktyczne z zakresu zarządzania finansami w przedsiębiorstwie turystycznym. Stąd też wprowadzono szereg nowych przykładów służących potrzebom dokonywanych analiz ilościowo-jakościowych.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. P.8172.XX.4 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 9504.XX.4 [Czytelnia B] (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again