22409
Book
In basket
Zakres rozważań dotyczących organizowania usług turystycznych i hotelarskich, zawartych w książce, wpisuje się w istniejący, stosunkowo bogaty dorobek teoretyczny, w którym jest miejsce na kompleksowe opracowanie i próbę poszerzenia wiedzy w tym zakresie. W układzie strukturalnym książki starano się przeprowadzić Czytelnika przez najbardziej istotne etapy przydatne w odbiorze treści - od podstawowych pojęć związanych z szeroko pojętą turystyką i hotelarstwem, poprzez organizację usług turystycznych, funkcjonowanie biur podróży i marketing usług turystyczno-hotelarskich, ekonomiczne problemy związane z kosztami w turystyce i hotelarstwie po żywienie turystów i elementy obsługi konsumenta. Książka składa się z 14 rozdziałów, spisu wykorzystanej i zalecanej literatury oraz spisu obiektów zbiorowego zakwaterowania.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.6979 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 7779.XX.8 [Wypożyczalnia B], P.6978.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 7778.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 220-228, wykaz aktów prawnych s. 229-230.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again