22406
Book
In basket
Książka przeznaczona do nauki przedmiotu na specjalizacji „Usługi hotelarsko –turystyczne” w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego i turystyki na poziomie technikum i szkoły policealnej. Przedstawia podstawowe informacje dotyczące hotelarstwa, ogólnej bazy noclegowej ,ale także obsługi ruchu turystycznego i krajoznawstwa.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.6724 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 7563.XX.8 [Wypożyczalnia B], P.6723.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 7562.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł. błędny ISBN
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again