22063
Książka
W koszyku
Książka przeznaczona do nauki przedmiotu na specjalizacji „Usługi hotelarsko –turystyczne” w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego i turystyki na poziomie technikum i szkoły policealnej. Przedstawia podstawowe informacje dotyczące hotelarstwa, ogólnej bazy noclegowej ,ale także obsługi ruchu turystycznego i krajoznawstwa.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.6724 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 7563.XX.8 [Wypożyczalnia B], P.6723.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 7562.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł. błędny ISBN
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej