22409
Książka
W koszyku
(Zeszyty Statystyczne)
Opracowanie poświęcone jest problematyce stanu bazy gastronomicznej w Polsce. Składa się z dwóch zasadniczych części. W pierwszej omówiono wielkość, strukturę rodzajową i własnościową bazy gastronomicznej oraz wielkość i strukturę rodzajową przychodów z tej działalności usługowej. W drugiej części zaprezentowano stan i strukturę rodzajową bazy gastronomicznej w turystycznych obiektach noclegowych.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. B.669.XX.6 [Magazyn 1] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca dodatków
Książka dostępna również w wersji elektronicznej na płycie CD o sygn. CD.12.
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Dostępne również w wersji elektronicznej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej