22409
Book
Book
In basket
W ostatnich latach obserwuje się olbrzymi postęp w naukach przyrodniczych, rolniczych, w tym również w dziedzinie żywienia zwierząt. Oprócz przewartościowania niektórych pojęć pojawiły się zupełnie nowe zagadnienia i spojrzenia na nie. Dotyczy to m.in. roli i znaczenia mączek mięsnych i mięsno-kostnych dla zwierząt gospodarskich, które jeszcze do niedawna wysoko cenione, stały się, w ostatnim dosłownie czasie, dużym zagrożeniem nie tylko dla zwierząt (choroba szalonych krów - „BSE"), ale przez spożywanie produktów mięsnych także dla ludzi (choroba Creutzfeldta-Jakoba -„CJD").
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 19832.XVII.6.1 [Czytelnia C] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia strony [217]-219.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again