Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(5)
tylko na miejscu
(3)
Placówka
Biblioteka Główna. Magazyny
(2)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(3)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(3)
Autor
Mikuta Beata
(2)
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Janicki Andrzej
(1)
Nowak Dorota
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Sawicka Beata
(1)
Trząskowska Monika
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Żelazna Krystyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Technolodzy żywności
(1)
Temat
AGROTURYSTYKA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
TURYSTYKA
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
PODRĘCZNIKI dla SZKÓŁ ZAWODOWYCH
(2)
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Słowo kluczowe
normy
(1)
opakowanie
(1)
przetwarzanie żywności
(1)
przetwórstwo spożywcze
(1)
składniki żywności
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia strona 190.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 19050.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 19049.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Do zawodu technik rolnik, technik ogrodnik oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum
Bibliogr. s. 299
Turystyka wiejska stanowi formę rekreacji odbywającej się na obszarach „prawdziwej wsi”. Stanowi też bodziec ekonomicznego rozwoju obszarów wiejskich. Książka poświęcona jest organizacji ruchu turystycznego na wsi, szczególnie dla młodzieży uczącej się i studiującej, oraz osób zainteresowanych agroturystyka. To kompendium wiedzy na temat turystyki i krajoznawstwa ze szczególnym uwzględnieniem turystyki wiejskiej i usług z nią związanych np. żywienie, baza noclegowa i elementy marketingu.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.6717 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.6716.XX.1.4 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 7556.XX.1.4 [Czytelnia B], 7555.XX.1.4 [Czytelnia B] (2 egz.)
Książka
W koszyku
Na okł. błędny ISBN
Bibliogr. przy rozdz
Książka przeznaczona do nauki przedmiotu na specjalizacji „Usługi hotelarsko –turystyczne” w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego i turystyki na poziomie technikum i szkoły policealnej. Przedstawia podstawowe informacje dotyczące hotelarstwa, ogólnej bazy noclegowej ,ale także obsługi ruchu turystycznego i krajoznawstwa.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.6724 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.6723.XX.8 [Wypożyczalnia B], 7563.XX.8 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 7562.XX.8 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej