Form of Work
Książki
(5)
Status
available
(3)
only on-site
(2)
Branch
Magazyny
(3)
Czytelnie
(2)
Author
Grylls Bear (1974- )
(2)
Mucha-Szajek Ewa
(2)
Siwiński Wiesław (1934- )
(2)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(2)
Belczyk Arkadiusz
(1)
Cierniak Krzysztof
(1)
Hejmej Przemysław
(1)
Kowalczyk Marcin (tłumacz)
(1)
McNab Chris (1970- )
(1)
Młynarz Miłosz
(1)
Nowicki Wojciech (tłumacz)
(1)
Year
2010 - 2019
(5)
Country
Poland
(5)
Language
Polish
(5)
Subject
SZTUKA PRZETRWANIA
(3)
KULTURA FIZYCZNA
(2)
TURYSTYKA
(2)
GLOBALIZACJA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
ODPOCZYNEK
(1)
ODŻYWIANIE
(1)
Subject: time
2001-0
(1)
Genre/Form
PORADNIKI
(3)
5 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.11382 [Magazyn 1] (1 egz.)
Book
In basket
U góry okł. : Na podstawie serii programów emitowanych na Discovery Channel.
Tyt. oryg.: Born survivor : survival techniques from the most dangerous places on Earth, 2007.
Indeks.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.11383 [Magazyn 1] (1 egz.)
Book
In basket
Na okł.: Ponad 500 porad. U dołu okł.: samoobrona, pożywienie, sygnały, schronienie.
"Jak przeżyć w każdych warunkach" to kompletny podręcznik umiejętności przeżycia w terenie miejskim i pozamiejskim, ćwiczonych przez elitarne oddziały wojsk amerykańskich i brytyjskich. Chris McNab opisuje swe doświadczenia z obu stron Atlantyku, zawierając w książce podstawy możliwości przetrwania w każdym środowisku - od lodowatych obszarów arktycznych do spalonych słońcem pustyń - i w każdych warunkach: od zaginięcia na odludnym bezdrożu do ataku terrorystów w mieście.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.14002 [Magazyn 1] (1 egz.)
Book
In basket
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISSN 1895-1546 ; nr 9)
"Autorzy artykułów w niniejszej monografii opisują różnorodne typy jakości usług turystycznych, rekreacyjnych i hotelarsko-żywieniowych w oparciu o piramidę potrzeb psychologicznych człowieka. Do czynników umożliwiających walidację jakości usług zaliczyli: komfort, wygodę i reaktywność, pewność, niezawodność, zgodność, relację, aprobatę i zrozumienie, poczucie wartości, uprzejmość i akceptację, rozwój i dbałość o sprawiedliwość społeczną, innowacje i uczenie się, opisy poziomu doznań i uznanie. Uzupełnieniem takiego pojmowania jakości jest kategoria jakości oczekiwanej i doświadczanej (rzeczywistej)." (z Wprowadzenia)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 13289.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
Book
In basket
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISSN 1895-1546 ; nr 10)
Bibliogr. przy pracach.
Publikacja przybliża aktualną problematykę nowych wartości tkwiących w szeroko pojętej kulturze fizycznej, turystyce i zdrowym żywieniu. Problematyka prac obejmuje najnowsze wyniki badań, refleksje, przemyślenie i doświadczenia autorów w tym temacie. Adresatami książki są pracownicy biur podróży, ośrodków sportowo-rekreacyjnych, hoteli, zakładów gastronomicznych oraz studenci.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 14176.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again