Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(3)
Placówka
Biblioteka Główna. Magazyny
(2)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(2)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(3)
Autor
Gajda Robert
(1)
Gostomczyk Waldemar
(1)
Jankowski Michał (chirurg)
(1)
Jasiulewicz Michał
(1)
Kiełczewski Romuald
(1)
Kołodziejczyk Anna
(1)
Kłęk Stanisław
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Chirurdzy onkolodzy
(1)
Onkolodzy
(1)
Temat
AGROBIZNES
(1)
Chirurgia
(1)
INTEGRACJA EUROPEJSKA
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Nowotwór
(1)
Odżywianie
(1)
POLSKA
(1)
Postępowanie okołooperacyjne
(1)
UNIA EUROPEJSKA
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręcznik
(2)
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(2)
Słowo kluczowe
problem żywnieniowy
(3)
żywienie
(2)
GATT
(1)
Wspólna Polityka Rolna
(1)
agrobiznes
(1)
dochód rolniczy
(1)
leczenie żywieniowe
(1)
niedożywienie
(1)
obszary wiejskie
(1)
planowanie żywienia
(1)
żywność
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych części: energia i składniki pokarmowe, żywność- wartość energetyczna i odżywcza, ocena żywienia, problemy żywieniowe , planowanie żywienia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17331 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 17856.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 17855.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Biblioteka Chirurga Onkologa ; T. 15)
Bibliografia przy rozdziałach.
Redaktorzy, dr Michał Jankowski i prof. Stanisław Kłęk, wraz z panelem zaproszonych ekspertów, w piętnastym tomie serii Biblioteki Chirurga Onkologa podejmują temat leczenia żywieniowego pacjentów onkologicznych. Jest to na polskim rynku wydawniczym unikatowa pozycja, z którą powinni się zapoznać lekarze onkolodzy każdej specjalności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22102.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 22101.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy rozdz.
Opracowanie składa się z dwóch części: Podstaw agrobiznesu, zawierające treści teoretyczne (wykłady), oraz przewodnika do ćwiczeń z agrobiznesu. Część teoretyczna zawiera 14 rozdziałów zsynchronizowanych z treścią ćwiczeń zawartych w przewodniku. Mocny akcent w opracowywanym skrypcie położony został na problematykę integracji rolnictwa, obszarów wiejskich i całej sfery agrobiznesu ze strukturami Unii Europejskiej. W opracowaniu wykorzystano najnowszą literaturę przedmiotu oraz najbardziej aktualne materiały statystyczne. Dla ułatwienia czytelnikom pogłębienia studiów z agrobiznesu, na końcu każdego rozdziały przedstawiony został wykaz literatury dotyczący analizowanego zagadnienia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.3483 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 4260.XVII.7 [Czytelnia C] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej