Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Autor
Baum Karin
(1)
Biesalski Hans Konrad (1949- )
(1)
Biesalski U
(1)
Fürstenberg Ewa
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Grimm Peter
(1)
Nowitzki-Grimm Susanne
(1)
Ozimek Irena
(1)
Waigand-Brauner Melanie
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
ODŻYWIANIE
(1)
ŻYWNOŚĆ
(1)
Gatunek
PODRĘCZNIKI
(1)
Słowo kluczowe
medycyna żywienia
(1)
składniki pokarmowe
(1)
żywienie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Na s. red. ISBN oryg.
Bibliogr. s. 383-384. Indeks.
Nauka o żywieniu człowieka jest dziedziną interdyscyplinarną, ścisle związaną z chemią, biochemią, fizjologią, anatomią i ekotrofologią. Podręczny atlas żywienia obejmuje w formie zwięzłej, ale kompletnej i przejrzystej całość, według dzisiejszego stanu wiedzy, nauki dotyczącej podstaw wiedzy o żywieniu człowieka. Tekst ilustrują liczne tabele i wykresy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 13470.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej