Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(2)
Autor
Kurpas Donata
(1)
Mucha-Szajek Ewa
(1)
Siwiński Wiesław (1934- )
(1)
Sochocka Lucyna
(1)
Steciwko Andrzej (1950-2012)
(1)
Tauber Roman Dawid (1945- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
CHOROBY PRZEWLEKŁE
(1)
DZIECKO
(1)
GASTRONOMIA
(1)
HOTELARSTWO
(1)
KULTURA FIZYCZNA
(1)
Słowo kluczowe
fast food
(2)
agroturystyka
(1)
anoreksja
(1)
cukrzyca typu 1
(1)
dieta
(1)
dojrzewanie
(1)
edukacja zdrowotna
(1)
fitness
(1)
gastronomia
(1)
hokej
(1)
hotelarstwo
(1)
kultura fizyczna
(1)
moczenie nocne
(1)
nieletnie matki
(1)
otyłość dziecięca
(1)
pilot wycieczek
(1)
piłka nożna
(1)
piłka ręczna
(1)
przedsiębiorstwo turystyczne
(1)
przestrzeń turystyczna
(1)
rekreacja
(1)
rozwój zrównoważony
(1)
rynek turystyczny
(1)
siatkówka
(1)
sport
(1)
streetmovement
(1)
taniec
(1)
turystyka
(1)
turystyka kulturowa
(1)
usługi turystyczne
(1)
żywność funkcjonalna
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy pracach.
Dziecko i jego środowisko to seria wydawnicza, w której każdy z tomów poświęcony jest jakiejś grupie tematów związanych z szeroko pojętym zdrowiem dzieci – fizycznym lub psychicznym, profilaktyce zdrowotnej, a także pomocy dzieciom chorym i ich rodzinom. Autorami są zarówno lekarze, pielęgniarki, jak również pedagodzy i psycholodzy.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.9126.XVIII.1.5 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10760.XVIII.1.5 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ISSN 1895-1546 ; nr 8)
Bibliogr. przy pracach.
"Książka ma charakter monografii naukowej, ale zawarte w niej treści mogą być przydatne dla osób zajmujących się zarówno teorią, jak i praktyką zarządzania turystyką, rekreacją, sportem, hotelarstwem, technologią żywienia, itp. Porządkuje ona bowiem wiedzę dotyczącą aktualnych problemów współczesnej turystyki, rekreacji i sportu masowego oraz zagadnienia związane z hotelarstwem i żywieniem w świetle badań własnych przeprowadzonych przez autorów. Jednocześnie treści w niej zawarte dotyczą zarówno doświadczeń europejskich, jak i polskich wynikających z badań przeprowadzonych w ostatnich latach, dzięki czemu mogą być wykorzystane do poprawy funkcjonowania zarządzeń wynikających z ustaw o kulturze fizycznej, sporcie, turystyce i gospodarce hotelarsko-żywieniowej w warunkach globalizacji." (ze Wstępu)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 13183.XX.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej