Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Autor
Czapski Janusz (1946- )
(1)
Gawęcki Jan (1944- )
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
ODŻYWIANIE
(1)
ŻYWNOŚĆ
(1)
Gatunek
PODRĘCZNIKI
(1)
Słowo kluczowe
dieta
(1)
racjonalne żywienie
(1)
składniki odżywcze
(1)
technologia żywności
(1)
wegetarianizm
(1)
żywienie
(1)
żywność
(1)
żywność transgeniczna
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Autorzy w sposób przystępny i interesujący przedstawiają najnowszą wiedzę na temt różnych rodzajów żywności, jej tradycyjnych i nowoczesnych technologii wytwarzania oraz jakości i bezpieczeństwa dla konsumenta. Zapoznają Czytelnika z naukowymi tajnikami prawidłowego żywienia oraz wyjaśniają biologiczne, medyczne i ekologiczne uwarunkowania zdrowia, podkreślając istniejące między nimi powiązania.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej