Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
available
(2)
unknown
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Magazyny
(1)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Michota-Katulska Ewa
(1)
Zegan Magdalena
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Dietetycy
(1)
Subject
Konserwacja żywności
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Słowo kluczowe
marnotrawstwo żywności
(1)
przechowywanie żywności
(1)
żywność
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności; Konsekwencje marnowania żywności; Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności; Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności; Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania; Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania; Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta; Sposoby ograniczania marnowania żywności
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.18743.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 23034.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Brak informacji o dostępności: sygn. 23033.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again