Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(2)
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Magazyny
(1)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Iwanow Krystyna
(1)
Kunachowicz Hanna
(1)
Kłys Wojciech
(1)
Nadolna Irena
(1)
Przygoda Beata
(1)
Rybak Anna
(1)
Socha Jerzy (1939- )
(1)
Stolarczyk Anna (technolog żywności)
(1)
Wojtasik Anna (technolog żywności)
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Celiakia
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Potrawy dietetyczne
(1)
Produkty bezglutenowe
(1)
Genre/Form
Poradnik
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
Słowo kluczowe
dieta bezglutenowa
(1)
gluten
(1)
produkt bezglutenowy
(1)
żywienie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Publikacja jest kompilacją.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Drugie wydanie książki „Dieta bezglutenowa: co wybrać?” zostało napisane przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”. Dostarcza wszechstronnej, aktualnej, ugruntowanej naukowo, ale podanej przystępnie wiedzy o diecie bezglutenowej. Przybliża Czytelnikowi: właściwości glutenu zasady układania diety bezglutenowej w świetle zaleceń żywieniowych, wartość odżywczą produktów bezglutenowych, wymagania dotyczące znakowania gotowych produktów bezglutenowych, praktyczne zasady przygotowywania potraw bezglutenowych, aktualne zalecenia do stosowania diety bezglutenowej
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. P.18604.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 22040.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 22039.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again