Sorting
Source
Books
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
available
(1)
only on-site
(1)
Branch
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(1)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(1)
Author
Dittfeld Anna
(1)
Mogiłko Natalia
(1)
Parol Damian
(1)
Pieszczek-Bober Patrycja
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Subject
Analiza krwi
(1)
Diagnostyka laboratoryjna (medycyna)
(1)
Dietetyka
(1)
Odżywianie
(1)
Wartości referencyjne (medycyna)
(1)
Genre/Form
Opracowanie
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
Słowo kluczowe
alergia
(1)
celiakia
(1)
diagnostyka
(1)
dietetyka
(1)
elektrolity
(1)
gospodarka lipidowa
(1)
gospodarka węglowodanowa
(1)
nadwrażliwość pokarmowa
(1)
niedokrwistość
(1)
tarczyca
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Bibliografia, netografia na stronach 104-105, 165-167. Indeks.
W publikacji: szczegółowe objaśnienie podstaw – omówienie zagadnień związanych z analizą wyników badań krwi oraz przygotowaniem pacjenta do badań, aktualne zalecenia – najnowsze wytyczne i standardy dotyczące interpretacji wyników badań laboratoryjnych krwi, dostosowane do współczesnych realiów dietetycznych, przeanalizowane aspekty prawne – omówienie istotnych kwestii prawnych związanych z przeprowadzaniem i wykorzystaniem badań krwi przez dietetyków, bezpośrednie powiązania z dietetyką – szczegółowa analiza tego, jak wyniki badań krwi mogą wpływać na planowanie indywidualnych programów dietetycznych, podkreślając znaczenie personalizacji w żywieniu.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 24116.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 24115.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again