21979
Książka
W koszyku
Celem monografii jest stworzenie możliwości zaprezentowania wyników badań prowadzonych przez różne jednostki naukowe, uniwersytety, akademie i szkoły wyższe, dotyczące zarządzania produktem turystycznym, dziedzictwem kulturowym i kulinarnym różnych branż turystycznych. Publikacja jest zbiorem zarówno ujęć teoretycznych dotyczących zarządzania organizacjami i regionami turystycznymi, jak i analiz, ocen i badań walorów kulturowych, produktów turystycznych oraz zachowań wobec klienta.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 16835.XX.5 [Czytelnia B] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszcz. ang. przy pracach. Spis treści także ang.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej