22409
Książka
W koszyku
(Instrukcja Upowszechnieniowa / Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa, Puławy ; 201.)
W Polskich warunkach gospodarczych praktycznie cała produkcja oleju prowadzona jest w oparciu o rzepak, którego zasiewy zajmują 97% powierzchni wszystkich upraw roślin oleistych. Książka zawiera informacje dotyczące przygotowania, uprawy i zabiegów niezbędnych przy pielęgnacji rzepaku.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.15183 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 16263.XVII.5 [Czytelnia C] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 150.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej