22419
Book
In basket
Interakcje leków z żywnością / dr n. farm. Magdalena Obrzut ; [redaktor merytoryczny: Magdalena Majewska]. - Wydanie I - 1 dodruk. - Warszawa : PZWL, 2023. - [12], 237 stron : portret ; 24 cm.
Niniejsza monografia, bazując na najświeższych doniesieniach naukowych w sposób kompleksowy i zrozumiały omawia ryzyko osłabienia lub nasilenia działania leku poprzez żywność. Stanowi ważne źródło informacji dla dietetyków, lekarzy i farmaceutów, by pokazać pacjentom, że „nie chodzi o to żeby lek zażyć – ale żeby zażyć go tak, by miał szansę działać”
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 24161.XVIII.5 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 24160.XVIII.5 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
General note
W obrębie wydania dodruk.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 191-230. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again