22409
Book
In basket
W książce omówiono podstawowe problemy dotyczące niedożywienia związanego z chorobą. Zebrano i omówiono wszystkie dostępne metody oceny odżywienia niezależnie od sytuacji klinicznej. W całej książce dobrze wywarzono proporcje między informacjami ściśle naukowymi a praktycznymi wskazówkami postępowania w konkretnych sytuacjach klinicznych. Część informacji podana została w formie przejrzystych tabel, które mogą być łatwo wykorzystane w praktyce klinicznej. Książka adresowana jest: do lekarzy wszystkich specjalności zabiegowych, pediatrów i internistów, do średniego personelu medycznego oraz dietetyków. Będzie cennym źródłem wiedzy dla studentów medycyny, pielęgniarstwa i dietetyki.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Magazyny
There are copies available to loan: sygn. F.509.XVIII.10 [Magazyn 1], F.511.XVIII.10 [Magazyn 1], P.18543.XVIII.10 [Magazyn 1], F.510.XVIII.10 [Magazyn 1] (4 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
There are copies available to loan: sygn. 21848.XVIII.10 [Wypożyczalnia B], F.508.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 21847.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Target audience note
Dla lekarzy zabiegowych, pediatrów, internistów, pielęgniarek, dietetyków; studentów medycyny, pielęgniarstwa, dietetyki.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again