22406
Książka
W koszyku
Publikacja przedstawia w sposób kompleksowy i praktyczny najważniejsze zagadnienia z zakresu problematyki zarządzania jakością oraz standardów zarządzania środowiskowego, zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy, bezpieczeństwem żywności. Omawia: wdrażania wymagań standardów zarządzania ISO 9001:2000, ISO 14001, OHSAS/PN-N 18001; audytowanie systemów zarządzania; wdrażanie systemów w specyficznych sektorach: spożywczym, motoryzacyjnym, telekomunikacyjnym, zbrojeniowym; akredytację laboratoriów badawczych. Wszystkie prezentowane zagadnienia są poparte licznymi przykładami z przedsiębiorstw polskich i zagranicznych.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.14232 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.14231.IX.1 [Wypożyczalnia C] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10299.IX.1 [Czytelnia C] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 373-375
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej