22000
Book
In basket
(Informatory Pascala)
Form of Work
Subject
Przewodnika prezentuje restauracje, pizzerie i zajazdy od bardzo tanich po luksusowe. Nowością są krótkie charakterystyki wybranych miejscowości oraz plany centrów pięciu największych miast z zaznaczoną na nich lokalizacją opisywanych miejsc. Przewodnik adresujemy nie tylko do biznesmenów i turystów z grub- szymi portfelami. Znajdą tu wiele potrzebnych informacji również piloci grup wycieczkowych, organizatorzy turystyki i imprez okolicznościowych. Książka powinna im pomóc w zaplanowaniu rezerwacji miejsc, sprawdzeniu, czy mogą liczyć na bonifikatę w danym miejscu, a jeśli tak, to na jaką. Nie brakuje także niedrogich restauracji dla indywidualnych turystów. Informacje do Przewodnika po restauracjach gromadziliśmy od sierpnia do października 1998 r. Wszystkie dane pochodzą z pierwszej ręki - informacje zbierali współpracujący z Pascalem ankieterzy na podstawie rozmów z restauratorami lub kompetentnymi pracownikami prezentowanych lokali, którzy własnym podpisem i pieczątką lokalu potwierdzali prawdziwość udzielanych informacji.
Media files:
Availability:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Copies are only available in the library: sygn. 1811.XXI.6 [Czytelnia B] (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again