22409
Książka
W koszyku
W książce zaprezentowano następujące treści: interpretacja norm żywieniowych, stan obecny i zalecenia na przyszłość, zapotrzebowanie człowieka na energię, węglowodany, tłuszcze, białko, witaminy- stan odżywienia i spożycie witamin w różnych grupach populacyjnych w Polsce w świetle piśmiennictwa, rola antyoksydantów żywieniowych w stanie zdrowia i choroby, składniki mineralne - ich znaczenie w żywieniu człowieka, gospodarka wodno - elektrolitowa organizmu człowieka, znaczenie wody i elektrolitów w żywieniu sportowców, żywienie a niedokrwistość.
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 1269.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej